ULAŞIM HİZMETLERİ

Çocuklarımızı Okuldan eve, evden okula getirmekle sorumlu olan servislerimiz, çocuklarımızın güven içinde seyahat edebilmeleri için gerekli olan tüm donanıma sahiptir. Çaycuma, Zonguldak, Bartın’ın bütün  bölgelerine  servis hizmeti veren  “Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliği”ne uygun araçlarımız deneyimli şoförler eşliğinde tüm yol güvenliği tedbirlerini alarak öğrencilerimizi taşımaktadır. Servis taşımacılığında güvenlik esastır. Servis hizmetleri okul idaresi ve öğretmenler tarafından her aşamada denetlenmektedir.

Güvenlik standartlarına en üst düzeyde uyulur. Servis taşımacılığı yapan personel belli aralıklarla güvenli sürüş konusunda hizmet içi eğitimlerine tabi tutulur. Öğrencinin ailesine teslimi ve evinden alınışı daima servis rehber personeli eşliğinde gerçekleşir. Araçlar, öğrencilerin teslim edileceği yerler ve okul dışında hiçbir noktada durmaz. Trafik bilincinin toplamda uygulandığında gelişeceğine inanan okulumuz, velilerimizden bu konuda tam bir dayanışma beklemektedir.

2014–2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇAYCUMA KOLEJİ  DEĞERLER EĞİTİMİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI
    2014–2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇAYCUMA KOLEJİ DEĞERLER EĞİTİMİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI
    Sınavlar
    Çalışma Takvimi