Resim Bulunamadı

20 Mart 2014
3.975 defa okundu
  • HALKLA İLİŞKİLER

Çaycuma Koleji, Halkla İlişkiler Birimi, okulun vizyonu ve misyonu çerçevesinde kurum kültürünün geliştirilmesini, kurumsal değerlerin paylaşılmasını ve bütünsel kurum değeri oluşturulmasını sağlar. Okulun etkin bir şekilde tanıtımı için ;

► Okulun amacına, vizyon ve misyonuna uygun yayınlar yapar.
        ► Eğitim takvimi içindeki tüm etkinliklerin organizasyonunu planlar, özel günlerle ilgili organizasyonlar yapar.
        ► Görsel ve basılı tüm malzemeleri temin eder.
        ► Sosyal sorumluluk kampanyaları başta olmak üzere yardım kampanyaları, imza günleri, sergiler, paneller düzenler.
        ► Doğru ve etkin bir iletişim için okul misyonuna uygun toplantı ve seminerler düzenlenmesinde ilgili birimlerle birlikte çalışır.
        ► Öğrenci, veli ve tüm çalışanlarda Çaycuma Koleji ruhunun oluşması ve gelişmesi için gereken motivasyonu sağlayacak çalışmalarda bulunur.

r

Reklam
    Etiketler :
  • Bu Yazılar da ilginizi çekebilir
    MUHASEBE
    ÖĞRENCİ İŞLERİ ve BÜRO HİZMETLERİ
    BİLGİ İŞLEM MERKEZİ
  • Yorum Yapmak İster misiniz?