Resim Bulunamadı

Çaycuma Koleji Öğrencilerinin Yabancı Dil Gelişimini Yakından Takip Ediyor

13 Eylül 2018
1.023 defa okundu
  • Çaycuma Koleji öğrencilerinin yabancı dil gelişimi baştan sona bağımsız Oxford Online düzey belirleme sınavlarıyla takip ediliyor ve müfredatları bu doğrultuda yeniden şekillendiriliyor.

Yabancı dil gelişimini 2018-2019 akademik eğitim öğretim yılı itibariyle uluslararası Avrupa Ortak Dil Çerçevesi’ne göre ölçecek Oxford Online düzey belirleme sınavı 11 Eylül 2018 tarihi itibariyle Özel Çaycuma Koleji hazırlık sınıfları olan 5. Sınıflarda kullanılmaya başlandı.
    Yabancı dil eğitiminde global olarak kullanılan bir ölçek olan CEFR (Avrupa Ortak Dil Çerçevesi) ve uluslararası bağımsız bir kuruluş olan Oxford University Press düzey belirleme sınavlarıyla her öğrencimizin sene başı ve sene sonu İngilizce dil düzeyleri ölçülecek ve müfredat içeriklerinde bireysel gelişime göre düzenlemeler sağlanacaktır. Böylece her öğrencimizin dil gelişimi takip altında olacaktır.
    Özel Çaycuma Koleji Yabacı Diller Bölümü olarak bu sistemle beraber 2. Sınıflarımızda sene sonu, 3,4,6,7. sınıflarımızda sene başı ve sene sonu, 5. Hazırlık sınıflarımızda sene başı, 1. dönem sonu ve sene sonu olmak üzere online değerlendirmeler gerçekleştireceğiz. Bu değerlendirme ölçeği ile yabancı dil eğitimimizin bağımsız bir kuruluş tarafından ölçülmesi hedeflenmektedir ve böylece öğrencilerimizin sonuç raporlarıyla gelişimi sürekli takip edilecektir.
    ZED Akademi Yabancı Dil Eğitim Danışmanlığı ve Oxford University Press işbirliğiyle yapılan bu sınavlarla yabancı dil eğitimimizi uluslararası bir standarda taşıyoruz.
    Detaylı bilgilendirme ilerleyen zamanda gerçekleşecek veli bilgilendirme seminerimizde velilerimizle paylaşılacaktır.

Fırat GENÇ – Eğitim Danışmanı

Reklam
    Etiketler :
  • Bu Yazılar da ilginizi çekebilir
    ORTAOKULLAR ARASI RESİM YARIŞMASINDA İL BİRİNCİSİ OLDUK.
    -TSE – OKULUM TEMİZ BELGESİNİ ALDIK.
    “ON KITA BİR VATAN İLELEBET İSTİKLAL” temalı resim yarışmasında 8.sınıf öğrencimiz Arya SERT’in çizdiği resim Çaycuma 1.liğinin ardından Zonguldak il genelinde de 1.oldu.
    ORTAOKULAR ARASI Türkiye’nin en büyük online robotik kodlama turnuvasında BİZ DE VARIZ !