Çaycuma Koleji İngilizce Öğretmenleri Eğitimi Programı Devam Ediyor!

12 Şubat 2019
    Sürdürülen sürekli öğretmen eğitimi programı çerçevesinde, İngilizce Öğretmenlerimiz Oxford University Press Eğitmenleri ile buluştular.

Öğretmenlerimizin hizmet içi eğitimi çerçevesinde dizayn edilen

, İngilizce Öğretmenleri eğitimlerimiz 9 Şubat 2019 tarihinde okulumuzda Oxford University Press tarafından gerçekleştirildi.

ZED Akademi danışmanlığında oluşturulan eğitmen eğitimi programı doğrultusunda İngilizce öğretmenlerimiz “Classroom Management / Sınıf Yönetimi”, “How to Increase Student Motivation and Participation in English Lessons / İngilizce Derslerinde Öğrenci Katılımını ve Motviasyonunu Arttırma Yöntemleri” ve “Using Readers Effectively in Classroom / Hikaye Kitaplarının Sınıf İçinde Verimli Kullanılması” başlıklı eğitimlerini uygulamalı atölye çalışmaları yaparak tamamladılar.

ZED Öğretmen Akademisi programındaki hizmetiçi eğitim için, Oxford University Press Öğretmen Eğitmeni ve Profesyonel Gelişim Departmanı koordinatörü Christopher SHEEN ile Öğretmen Eğitmeni Nick MANTHEI okulumuzdaydı.
    Sürekli eğitim çerçevesinde öğretmen akademisi eğitimlerimiz devam edecektir.
    Çaycuma Koleji ELT Department.