ÇAYCUMA KOLEJİ BİLİM ŞENLİĞİ

ÇAYCUMA KOLEJİ BİLİM ŞENLİĞİ

k162_100669_-mg-1368

IMG_20180606_124157

Ortaokulu öğrencilerimizin  hazırladığı projeleri kapsayan geleneksel Bilim Şenliği gerçekleştirildi.

Şenliğe

, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Muhamed Atlı katıldı.

Şenlikte Fen Bilgisi Laboratuvar deneyleri, Matematik Oyunları ve Sosyal Bilgiler dersinde hazırlanan projeler sergilendi.

Özdemir ve Atlı Fen Laboratuvarında öğrencilerle  birlikte kolonya yaptılar.  Öğrenciler ise kolonyaları kendilerine hediye etti.

Şenlikte özellikle Ruben tüp , plazma küresi , Sumo yarışları,  köpek robot, servis yapan robot, akıl oyunları ve finalde öğrencilerin okul bahçesinde oluşturdukları büyük periyodik tablo takdir topladı.

Şenlikte yer alan birbirinden başarılı projeleri tek tek inceleyip bilgi alan Özdemir, öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.

Çaycuma Koleji Ortaokulu Müdürü Mehmet Tufan Kaban katılımlarından dolayı Mehmet Özdemir ve Muhamed Atlı’ya teşekkür etti.