Resim Bulunamadı

OKULUMUZUN TARİHÇESİ

20 Mart 2014
6.817 defa okundu
  • Reklam


    Yıllarını eğitime adamış ve eğitim gönüllüleri olan Cahit ÖZYURT ve Kadri BOZDAĞ tarafından kurulan ÇAYCUMA KOLEJİ,16 yıllık geçmişe sahip, sadece Çaycuma’nın değil ,Zonguldak ve Bartın çevrelerinin de köklü ve beğenilir özel öğretim kurumlarından birisidir.

    Okulumuz 08.07.1997 tarihinde 5 sınıflı Özel İlkokul olarak açılmıştır.97 öğrenci, 5 sınıf öğretmeni ve 1 müdür ile eğitim-öğretime başlayan okulumuza, 1998-1999 eğitim ve öğretim yılında 1 kat ve çatı ilavesi yapılmış, kademeli olarak ilköğretime geçilmiştir.

    ÇAYCUMA KOLEJİ,2000-2001 eğitim-öğretim yılında ilk mezunlarını 25 öğrenci olarak vermiştir. Bu öğrencilerimiz üniversiteyi bitirerek hayata atılmışlardır.

    Okul binamızın fiziki yönden yetersiz olması ve öğrenci kapasitemizin artması nedeni ile ihtiyaca karşılık verilememiş, dolayısıyla şirket yönetimi olarak yeni bina yapılmasına karar verilmiştir.

    Karar doğrultusunda arsa arayışına gidilmiş, ilçemiz sınırları içerisinde Nadır Mevkiinde 7 dönüm arsa satın alınmıştır. 20 Temmuz 2008 tarihinde temel atılarak yeni binamızın yapımına başlanmış, 30 Temmuz 2009 tarihinde binamız tamamlanmış ve 28 Eylül 2009 tarihinde açılışı yapılarak yeni binamızda eğitim-öğretime başlanmıştır.

    ÇAYCUMA KOLEJİ; okul öncesi, ilkokul ve ortaokul bölümleri teknolojinin son yenilikleri ile donatılmış olup, 16 yıldır çağdaş eğitim ilkelerinden ödün vermeden, Türkiye Cumhuriyeti’nin yarınlarına aydın, çağdaş , sorumluluk duygusuna sahip, araştırmacı, bilgi ve teknolojiyi özümseyen ve kullanan, ülkesinin geleceğinden sorumlu gençler yetiştirmiştir ve bu günden sonra da yetiştirmeye devam edecektir.

    Eğitimde sürekli büyüyen bir marka olan okulumuzun mülkiyeti, Çaycuma Eğitim Turizm İnşaat Hizmetleri San.ve Tic.Ltd.Şti’ne ait olup, Cahit ÖZYURT ve Kadri BOZDAĞ % 50’şer hisseleri ile şirket ortağıdırlar.

    Reklam
  • Bu Yazılar da ilginizi çekebilir
    2014–2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇAYCUMA KOLEJİ  DEĞERLER EĞİTİMİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI
    2014–2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇAYCUMA KOLEJİ DEĞERLER EĞİTİMİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI
    Sınavlar
    Sınavlar
    Çalışma Takvimi
    Çalışma Takvimi
    ULAŞIM HİZMETLERİ
    ULAŞIM HİZMETLERİ
  • Yorum Yapmak İster misiniz?