2020 YILI TÜRKİYE GENELİ TÜKETİCİ HAKLARI KONULU ORTAOKULLAR ARASI RESİM YARIŞMASI ÖDÜLLERİ, ÇAYCUMA KOLEJİNDE DÜZENLENEN TÖRENDE SAHİPLERİNİ BULDU.

16 Haziran 2021

T.C. Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen “2020 Yılı Tüketici Hakları” konulu Türkiye Geneli Ortaokullar arası resim yarışmasında Zonguldak İl 1.si olan Çaycuma Koleji Özel Çaycuma Ortaokulu 8.sınıf öğrencisi Arya Sert’e ve yarışmaya katılım gösteren Çaycuma Koleji Özel Çaycuma Ortaokulu öğrencilerine Çaycuma Kolejinde düzenlenen törende ödülleri takdim edildi.

Zonguldak Ticaret İl Müdürü Sayın İsmail MADEN, Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın İsmail Baş ve Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Zekai Kamitoğlu öğrencilere katılım belgelerini, çerçevelenmiş yarışma katılım resimlerini ve boya takımlarını hediye etti. Zonguldak İl Birincisi Çaycuma Koleji Özel Çaycuma Ortaokulu 8.sınıf öğrencisi Arya Sert’e Çaycuma TSO Yönetim Kurulu başkanı Sayın Zekai Kamitoğlu tarafından akıllı saat hediye edildi.
    Zonguldak İl Birincisi Arya Sert ve yarışmaya katılım sağlayan Bürde Bostancı

prednisolon 20mg rezeptfrei kaufen

, Dila Özcan, Eylül Tuba Başoğlu, Tuana Cura ve Şevval Gedik’i tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.