” Bir Ünite Kan İle Üç Hayat Kurtar”

18 Kasım 2017
    ” Bir Ünite Kan İle Üç Hayat Kurtar”

__1317254901

Çaycuma Kolejinde kan bağışına dikkat çekmek

, kan bağışı konusunda öğrenciler arasında farkındalık oluşturmak ve toplumsal bilinci geliştirmek amacıyla ‘’Bir ünite kan ile üç hayat kurtar. ‘’ Sloganıyla Türk Kızılay’ına kan bağışı yapıldı. Çaycuma Koleji öğretmenlerinin ve velilerinin yoğun katılımına sahne oldu.

“Kan vermek toplumsal bir sorumluk olduğu gibi, acil değil sürekli bir ihtiyaçtır.Hiçbir tesiste üretilemeyen kaynağı sadece insan olan kan bağışı ülkemizde maalesef istenilen seviyede değildir. Sosyal sorumluluk bilinci ile hareket eden bir kurum olarak bizler,öğrencilerimiz, velilerimiz, öğretmenlerimiz ve Zonguldak Kızılay Kan Merkezi ile birlikte bir kampanya başlattık.
    16.11.2017 tarihinde yaptığımız bu kampanyaya başvuru yapan 80 gönüllüden 50 ünite kan bağışı alınmıştır.

Destek veren tüm öğretmenlerimize, çocuklarının kahramanı olan velilerimize kurumumuz adına teşekkür ediyor, düzenli aralıklarla kan bağışına bulunmaya davet ediyoruz.